Warenkorb 0 0,00

Bitte füge deinen ersten Artikel zur Wunschliste hinzu

Hőmérők

Mérés = tudás
A hőmérő minden komoly grillező elengedhetetlen társa. Akár kezdő, akár tapasztalt profi, egy jó hőmérő felbecsülhetetlen értékű a tökéletesen grillezett húsok elkészítéséhez. Az egyszerű analóg hőmérőtől a Bluetooth kapcsolattal rendelkező csúcstechnológiás vezeték nélküli modellekig minden ízlésnek és stílusnak van hőmérője. Az azonnal leolvasható hőmérő biztosítja, hogy mindig a megfelelő hőmérsékletet mérje, míg a bent hagyható hőmérők lehetővé teszik a hőmérséklet távoli ellenőrzését. A vezeték nélküli hőmérő alkalmazás funkcióval lehetővé teszi, hogy szabadon szórakoztassa vendégeit, miközben a hús tökéletesen megsül. Bármilyen típusú hőmérőt is választ, ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a tökéletesség elérését és a felejthetetlen grillélmény megteremtését.

In dieser Kategorie suchen

SHOW FILTERS

Prijs

Merk

Prijs

Merk

3
Tot €370,- Korting Op Pro Kamado's
+
30% korting op max. 5 Grill Bill accessoires
+
gratis 10 jaar extra garantie
Geldig t/m 09-05-24 | Of zolang de voorraad strekt

Doe onze online kamado cursus, haal je examen, upload je certificaat, en je krijgt 10 jaar extra garantie t.w.v 250,- op jouw Pro kamado. Meer weten? Check de voorwaarden.

Bis zu 370 € Rabatt auf Pro Kamados
+
30% Rabatt auf bis zu 5 Grill Bill Accessoires
+
Kostenlose 10-jährige Zusatzgarantie
Gültig bis 09-05-24 | Oder solange der Vorrat reicht

Nimm an unserem Online-Kamado-Kurs teil, bestehe deine Prüfung, lade dein Zertifikat hoch und erhalte eine zusätzliche 10-Jahres-Garantie im Wert von 250,00 auf dein Pro Kamado. Willst du mehr wissen? Überprüfe die Bedingungen.

BBQ RECEPTEN IN JE MAILBOX?

Ontvang onze laatse nieuwe BBQ recepten, nieuws en aanbiedingen rechtstreeks in je inbox!

Mein Warenkorb
Dein Warenkorb ist leer.

Sieht so aus, als hättest du noch keine Wahl getroffen.