Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Winkelwagen 0 0,00

Grill Bill Kamado BBQ Workshop

Volgeboekt

89,00

Pitmaster
bobby grill bill crew-26 kopiëren
Bobby – Grill Bill Eigenaar, Pitmaster
Start
17/06/2023
Einde
17/06/2023
Tijd
12:00 - 17:00
Adres
Breitnerstraat 9, Eindhoven, Nederland   Bekijk op kaart
Telefoonnummer
085 001 3919

Grill Bill Kamado BBQ Workshop

Tijdens deze workshop stomen wij jou klaar voor het echte werk, of je nu al een kamado hebt of niet. Tijdens deze workshop leer jij de fijne kneepjes van het kamado vak. Zelfs als je geen Grill Bill hebt ;-)

Na alle basisinfo over hoe je een kamado aansteekt, welke technieken er allemaal zijn, leer je ook hoe je je kamado moet onderhouden. En onder het mom van voorkomen is beter dan vervangen, leer je ook wat je vooral niet mag doen met een kamado.

5 Gangen BBQ

Samen gaan we een heel divers menu bereiden, van vis op een rookplank, tot het grillen en roken van kip en rundvlees. We gaan zelfs een dessert bereiden op de kamado, mensen die onverzadigd bij ons weg denken te gaan hebben het dus mis ;-)

Let op: We maken een gevarieerd menu met vlees, vis en groentes. Het is niet mogelijk het gehele menu aan te passen aan dieetwensen. Het is bij het boeken wel mogelijk om eventuele allergieën door te geven.

Zelf aan de slag

We hebben in totaal 6 kamado’s beschikbaar, je gaat in groepjes van 2, maximaal 3 personen zelf je gerechten bereiden. Wij doen de gerechtjes voor, geven tips, tricks en achtergrondinformatie. En jij mag het namaken en vragen stellen. Uiteraard mag je je eigen creaties zelf opeten, en krijg je de recepten ook toegestuurd om zelf thuis te bereiden.

Geen verrassingen

De prijs is all-in hierin horen fris, bier en wijn (5 consumpties). Alles wordt door ons voorzien, de kamado’s en de accessoires. Je krijgt een heleboel informatie over zowel de kamado als over de bereidingen.

 

Volgeboekt

Organisatie

Status

Deze workshop is volgeboekt

Tijdschema

11:45 - Aanvang

12:00 - Start Workshop

17:00 - Einde Workshop