Product informatie: HORL 2 Cruise messenslijper, HO2C-SET

Duitse Precisie voor Elke Keuken

Ontdek de HORL 2 Cruise Messenslijper HO2C-SET, het toppunt van Duitse kwaliteit en vakmanschap, speciaal ontworpen om jouw messen weer vlijmscherp te maken. Deze unieke messenslijper, met trots vervaardigd in het hart van Duitsland, belichaamt precisie, duurzaamheid en gebruiksgemak. De HORL 2 Cruise is niet zomaar een messenslijper; het is een revolutie in de manier waarop je jouw messen slijpt, met een vaste slijphoek en een combinatie van diamant en roestvrij staal voor ongeëvenaarde scherpte.

Voordelen:

  • Duitse precisie: Elk onderdeel is met zorg ontworpen en geproduceerd in Duitsland, wat resulteert in een superieure kwaliteit en duurzaamheid.
  • Eenvoudig in gebruik: Dankzij de innovatieve techniek rol je de slijpsteen moeiteloos langs het mes, ondersteund door kogellagers voor een soepele ervaring.
  • Veelzijdig: Geschikt voor zowel Europese keukenmessen als gekartelde messen zoals broodmessen, zonder de noodzaak voor een magnetische basis.
  • Bescherming en grip: Neodymium magneten, verborgen achter siliconenrubber, zorgen voor extra grip en beschermen je messen tegen krassen.

Goed om te weten

De HORL 2 Cruise is voornamelijk geschikt voor Europese keukenmessen met een vaste hoek van 20 graden. De slijpschijven zijn niet afneembaar, maar bieden door hun diamant en RVS oppervlak een langdurige slijpoplossing. Voor een optimale conditie van je messenslijper, maak je na elke slijpbeurt het siliconenrubber en het mes goed schoon. Dit voorkomt krassen en zorgt ervoor dat je slijper altijd klaar is voor gebruik.

Samenvatting

  • Vervaardigd met Duitse precisie en vakmanschap
  • Eenvoudig en veilig in gebruik voor diverse soorten messen
  • Biedt extra grip en bescherming tegen krassen
  • Onderhoudsvriendelijk voor langdurige scherpte en prestaties

Ervaar zelf de kwaliteit en het gemak van de HORL 2 Cruise Messenslijper HO2C-SET en maak van het slijpen van je messen een moeiteloze en plezierige taak.

Extra informatie

Gewicht 0,6 kg
Afmetingen 8 × 5,7 × 5 cm
Merk

Color

Bruin

Korrelgrootte

Fijn (1000-3000), Grof (220-600

Meegeleverde stenen

2

Opbergbox / etui

Ja

Slijphoek

15º, 20º

Vaste slijphoek

Ja

Materiaal

aluminium, diamant, keramiek, roestvaststaal

ALTERNATIEVEN

HETZELFDE, MAAR DAN ANDERS...