Generic filters
Search in title
Search in content
Products
Winkelwagen 0 0,00

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Product informatie: HORL® Diamant – Grof

HORL Diamant D91 Grof

Drie keer groter, drie keer sneller

De Horl diamantslijper is drie keer ruwer dan de standaard diamant en daardoor zeer geschikt voor het snel slijpen van erg botte messen of voor het corrigeren van licht afgebroken messen.

Bij het eerste gebruik kunnen er wat overtollige diamantdeeltjes afschilferen, de diamantslijpschijf zal dan het oppervlak bereiken dat het bij een volgend gebruik zal behouden. Wanneer goed gebruikt hoef je de diamantslijpschijf niet te vervangen.

HORL-1993: Een familiebedrijf met passie

Aan de voet van het prachtige Zwarte Woud bevindt zich het familiebedrijf van Otmar en Timo Horl, vader en zoon. Het idee van Otmar om een rollende messenslijper te creëren ontstond in de jaren negentig. Samen hebben ze door de jaren heen de messenslijper vormgegeven, geoptimaliseerd en werkelijkheid laten worden.

Met HORL haal je niet alleen een hoogwaardige messenslijpers en accessoires in huis, maar ook een stuk vakmanschap en liefde voor het ambacht. Elk aspect is met zorg ontworpen om de beste slijpprestaties te garanderen. Ervaar het gemak, de efficiëntie en de duurzaamheid van HORL en ontdek waarom het de favoriete keuze is van professionals en kookliefhebbers over de hele wereld.

Opmerking: Let op! Volg altijd de instructies van de fabrikant bij het gebruik van de messenslijper en houd rekening met de veiligheidsvoorschriften.

Extra informatie

Gewicht 0,6 kg
Afmetingen 8 × 5,7 × 5 cm
Merk

Color

Grijs

Opbergbox / etui

Ja

Materiaal

diamant

ALTERNATIEVEN

HETZELFDE, MAAR DAN ANDERS...