Product informatie: HORL® messenslijper station, Graphite

Elegant & Functioneel

Ontdek de perfecte aanvulling voor je keuken met het HORL® Messenslijper Station in de stijlvolle Graphite uitvoering. Dit product, afkomstig van het familiebedrijf HORL-1993, gelegen aan de voet van het Zwarte Woud, vertegenwoordigt niet alleen een stukje vakmanschap en passie maar ook een toonbeeld van Duitse precisie en kwaliteit. Otmar en Timo Horl, vader en zoon, hebben samen dit unieke messenslijper station ontwikkeld dat functionaliteit combineert met een elegant design. Het station is geschikt voor alle generaties HORL messenslijpers en hoeksteunen, die apart verkrijgbaar zijn. De metallic afwerking en het strakke design zorgen ervoor dat dit station een blikvanger is in elke keuken. Bovendien biedt de grafietafwerking een mooi contrast met de eiken– en walnoot HORL2-slijpers, waardoor het een must-have is voor elke kookliefhebber.

Voordelen:

  • Altijd je HORL messenslijper bij de hand in een veilige en stijlvolle opbergplek.
  • Elegant design dat past bij elke keukeninrichting.
  • Geschikt voor alle generaties HORL messenslijpers en hoeksteunen.

Goed om te weten

Dit station is speciaal ontworpen voor het opbergen van je HORL messenslijper en magnetische hoeksteun, zodat deze altijd binnen handbereik zijn. Let op: de HORL messenslijper en hoeksteun zijn los verkrijgbaar.

Heb jij een Horl2 Pro messenslijper? Dan is de kleur Bronze een perfecte match.

Samenvatting

  • Stijlvolle en functionele opbergplek voor je HORL messenslijper.
  • Geschikt voor alle generaties HORL messenslijpers.
  • Elegant design met metallic afwerking in Graphite.

Maak je keuken compleet met dit onmisbare accessoire dat niet alleen zorgt voor gemak maar ook een vleugje elegantie toevoegt. Het HORL® Messenslijper Station Graphite is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, design en functionaliteit.

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Merk

Color

Graphite

Opbergbox / etui

Ja

ALTERNATIEVEN

HETZELFDE, MAAR DAN ANDERS...