Winkelwagen 0 0,00

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Product informatie: HORL® messenslijper station, Walnoot

HORL messenslijper station – Walnoot

Altijd de Horl bij de hand

Dit Walnoothouten station kun je gebruiken om jouw Horl messenslijper en magnetische hoeksteun in te plaatsen. De stations zijn gefreesd uit blokken massief hout in het Zwarte Woud, dit geeft het een stijlvolle uitstraling, perfect dus voor in jouw keuken.

Dit station is te geschikt voor alle generatie Horl messenslijpers en hoeksteunen, deze zijn los verkrijgbaar.

HORL-1993: Een familiebedrijf met passie

Aan de voet van het prachtige Zwarte Woud bevindt zich het familiebedrijf van Otmar en Timo Horl, vader en zoon. Het idee van Otmar om een rollende messenslijper te creëren ontstond in de jaren negentig. Samen hebben ze door de jaren heen de messenslijper vormgegeven, geoptimaliseerd en werkelijkheid laten worden.

Met HORL haal je niet alleen een hoogwaardige messenslijpers en accessoires in huis, maar ook een stuk vakmanschap en liefde voor het ambacht. Elk aspect is met zorg ontworpen om de beste slijpprestaties te garanderen. Ervaar het gemak, de efficiëntie en de duurzaamheid van HORL en ontdek waarom het de favoriete keuze is van professionals en kookliefhebbers over de hele wereld.

Opmerking: Let op! Volg altijd de instructies van de fabrikant bij het gebruik van de messenslijper en houd rekening met de veiligheidsvoorschriften.

Extra informatie

Gewicht 0,6 kg
Afmetingen 8 × 5,7 × 5 cm
Merk

Color

Bruin

Opbergbox / etui

Ja

Materiaal

walnotenhout

ALTERNATIEVEN

HETZELFDE, MAAR DAN ANDERS...