Generic filters
Search in title
Search in content
Products
Winkelwagen 0 0,00

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Product informatie: HORL® Whetstone – #3000 fijn

HORL whetstone #3000

Voor nog meer scherpte

Deze whetstone met fijne korrel is voor na het gebruik van de standaard Horl diamantslijpschijf. De #3000 grit steen maakt de messen nog scherper en zorgt een nóg gladdere mes rand. De steen kan gebruikt worden zonder water.

Let op: Deze schijf is niet compatibel met de Horl 2 Cruise

HORL-1993: Een familiebedrijf met passie

Aan de voet van het prachtige Zwarte Woud bevindt zich het familiebedrijf van Otmar en Timo Horl, vader en zoon. Het idee van Otmar om een rollende messenslijper te creëren ontstond in de jaren negentig. Samen hebben ze door de jaren heen de messenslijper vormgegeven, geoptimaliseerd en werkelijkheid laten worden.

Met HORL haal je niet alleen een hoogwaardige messenslijpers en accessoires in huis, maar ook een stuk vakmanschap en liefde voor het ambacht. Elk aspect is met zorg ontworpen om de beste slijpprestaties te garanderen. Ervaar het gemak, de efficiëntie en de duurzaamheid van HORL en ontdek waarom het de favoriete keuze is van professionals en kookliefhebbers over de hele wereld.

Opmerking: Let op! Volg altijd de instructies van de fabrikant bij het gebruik van de messenslijper en houd rekening met de veiligheidsvoorschriften.

Extra informatie

Gewicht 0,6 kg
Afmetingen 8 × 5,7 × 5 cm
Merk

Color

Blauw

Opbergbox / etui

Ja

Materiaal

Edel Korund

ALTERNATIEVEN

HETZELFDE, MAAR DAN ANDERS...