Cart 0 0,00 Ft

Please, add your first item to the wishlist

Alternatív Kamado Joe, Kamado BBQ

Kamado Joe túlértékelt?

Big Green Egg összehasonlítása

A Kamado Joe megfizethető alternatíváját keresi a minőség és a kényelem kompromisszumai nélkül? A Grill Bill kamado grillsütőink jelentik a megoldást, hiszen a nem szokatlan közvetlen értékesítési formulánkkal Ön közvetlenül a gyártótól vásárolja meg kamadóját, közvetítők nélkül. Ezt nem csak az árban, hanem a szolgáltatásban is észre lehet venni!

COMPARISON Alternatív Kamado Joe, Kamado BBQ

FAQ

BGE vs Grill Bill

 • Hoe kan het dat Grill Bill zoveel goedkoper is?

  Wij zijn pioniers op het gebied van direct sales in de kamado markt. We zijn daarom ook de enige schakel tussen de fabriek en de consument, er zijn dus geen importeurs, groothandels of winkels die allemaal hun graantje mee willen pikken.

  Daarnaast heb je bij ons zelf in de hand of je wil **bijbetalen voor extra garantie, iets dat bij veel andere merken in de prijs is mee berekend, wel zo eerlijk toch?

  Dit is dus hoe we de prijs laag houden en de kwaliteit hoog.

  Onze kamado bbq's zijn dan ook exclusief bij ons verkrijgbaar! 

 • Zijn gerechten gemaakt op een BGE lekkerder?

  Nee, je bereidingen worden niet lekkerder op een BGE dan op een Grill Bill. Al is het wel logisch dat veel mensen dit zo ervaren, hoe moet je anders jouw veel te dure kamado goedpraten?

  Maar even zonder gekheid, degene die de kamado bedient is de chef, samen met goede kwaliteit ingrediënten bepaalt de chef hoe de gerechten die van de kamado af komen gaan smaken. Het maakt geen verschil of je je ribs nu op een BGE of op een Grill Bill bereid. 

 • Wat is het verschil in kwaliteit?

  Los van dat onze kamado's van ander keramieksoort gemaakt zijn is er niet veel verschil in kwaliteit. Dit kunnen we meten door het aantal defecten bij elkaar op te tellen en deze te reflecteren op de defecten van andere merken.

  Daarnaast zijn van mening dat in onze, en de hogere prijscategorie weinig tot geen slechte kwaliteit kamado's zijn.

  Het keramiek waar onze kamado's van zijn gemaakt word ook toegepast op andere bekende merken zoals bijv. Kamado Joe, nog een grote Amerikaanse speler. 

 • Wat maakt Grill Bill zo uniek?

  Wij zijn een van de weinige echte Nederlandse merken in de bbq branche. We hebben gekozen voor een totaal andere uitstraling dan de rest. Zowel onze kamado is anders als onze strategie.

  • Uniek mat zwart keramiek
  • Een glad makkelijk schoon te maken jasje, i.p.v. een golfbalmotief
  • Hoge kwaliteit
  • Superscherpe prijzen
  • Zeer compleet geleverd
  • Betaling in termijnen 
 • *Levering; hoe monteer ik de Grill Bill?

  Onze kamado's worden in een stevige doos geleverd, je hoeft enkel nog het onderstel te monteren, en de zijtafels en het handvat te plaatsen. Als je hier de tijd voor neemt ben je ongeveer 20 minuutjes bezig.

  In tegenstelling tot de BGE, deze moet volledig in elkaar gezet worden. Van de metalen ringen om de dome en deksel tot aan het scharnier. Een flinke klus voor een klant die dit nooit eerder gedaan heeft. 

 • ***Wat is een fiberglass pakking?

  Het deksel en de dome moeten goed en luchtdicht worden afgesloten, wij gebruiken hier een fiberglass pakking voor. Een materiaal dat ook in de professionele keuken wordt gebruikt op ovens. Kamado Joe was het eerste merk kamado die hiermee op de markt kwam en zo zijn er intussen meer merken die deze pakking gebruiken.

  Voordelen tov vilt:

  • slijtvast
  • betere afsluiting
  • stoere look
  • makkelijk schoon te houden 

Jogi nyilatkozat: Ez az összehasonlítás a Hollandiában kapható termékek ajánlott kiskereskedelmi árain alapul. Igyekeztünk a lehető legigazságosabb összehasonlítást végezni, nyilvánvalóan több különbséget is meg kell említenünk, de a legfontosabbakat felsoroltuk Önnek.

Ebből az összehasonlításból nem lehet jogokat levezetni.

Tot €370,- Korting Op Pro Kamado's
+
30% korting op max. 5 Grill Bill accessoires
+
gratis 10 jaar extra garantie
Pre-Order deals
Geldig t/m 21-05-24

Of zolang de voorraad strekt

Doe onze online kamado cursus, haal je examen, upload je certificaat, en je krijgt 10 jaar extra garantie t.w.v 250,- op jouw Pro kamado. Meer weten? Check de voorwaarden.

Akár 370 € kedvezmény a Pro Kamadosra
+
30% kedvezmény akár 5 Grill Bill tartozékra
+
ingyenes 10 év kiegészítő garancia
Pre-Order ajánlatok
Érvényes 21-05-24-ig

Vagy amíg a készlet tart

Vegyen részt online kamado tanfolyamunkon, tegyen sikeres vizsgát, töltse fel a bizonyítványát, és kapjon plusz 10 év garanciát 250,00 értékben a Pro kamado készülékére. Szeretne többet tudni? Ellenőrizze a feltételeket.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.