Cart 0 0,00 Ft

Please, add your first item to the wishlist

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Grill Bill BBQ Regio Helmond

Je kunt je Grill Bill kamado BBQ natuurlijk online bestellen, maar afhalen kan ook. Zo kun je meteen de kwaliteit van onze kamapo bbq’s zien én voelen. Inpakken en wegwezen, meteen thuis de grill aan en genieten met vrienden en familie.

Onze winkel, in Eindhoven Centrum

Ongeveer 15 minuten rijden vanuit Helmond

Betaald parkeren, daar doen wij niet aan. Je kunt je auto recht voor de deur kwijt, dat laadt makkelijk in en je hoeft echt niet dwars door het drukke Eindhovense centrum. We zijn heel eenvoudig bereikbaar en zitten aan de Lucas Gasselstraat 23 te Eindhoven.

Openingstijden Grill Bill BBQ Regio Helmond

Kom je een bestelling afhalen? Dan is het handig dat je eerst even contact opneemt, als wij dat al niet gedaan hebben. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je bestelling meteen klaar staat en hoef je niet lang te wachten. Wil je even komen kijken en voelen in onze cosy showroom, dan kan dat tijdens onze openingstijden. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste aandacht krijgt en de koffie voor je klaar staat? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Tot €370,- Korting Op Pro Kamado's
+
30% korting op max. 5 Grill Bill accessoires
+
gratis 10 jaar extra garantie
Geldig t/m 09-05-24 | Of zolang de voorraad strekt

Doe onze online kamado cursus, haal je examen, upload je certificaat, en je krijgt 10 jaar extra garantie t.w.v 250,- op jouw Pro kamado. Meer weten? Check de voorwaarden.

Akár 370 € kedvezmény a Pro Kamadosra
+
30% kedvezmény akár 5 Grill Bill tartozékra
+
ingyenes 10 év kiegészítő garancia
Érvényes 09-05-24-ig | Vagy amíg a készlet tart

Vegyen részt online kamado tanfolyamunkon, tegyen sikeres vizsgát, töltse fel a bizonyítványát, és kapjon plusz 10 év garanciát 250,00 értékben a Pro kamado készülékére. Szeretne többet tudni? Ellenőrizze a feltételeket.

BBQ RECEPTEN IN JE MAILBOX?

Ontvang onze laatse nieuwe BBQ recepten, nieuws en aanbiedingen rechtstreeks in je inbox!

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.