Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Winkelwagen 0 0,00

Kamado Accessoires / BBQ Boeken / Smokey goodness

Smokey goodness

Informeer naar levertijd

27,50

Informeer naar levertijd

Totaal:
Vindt je dat dit product perfect is voor een vriend of geliefde? Koop dan een cadeaubon voor dit item!

vaak samen gekocht

Product informatie: Smokey goodness

Jord Althuizen, Smokey Goodness

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurant manager en culinair eindredacteur. Eigenaar van culinair conceptontwikkeling en communicatiebureau Crave Concepts & Communications en recent wereldkampioen “Whole Hog Barbecue”.

What’s in Smokey goodness?

Met het BBQ-kookboek ‘Smokey Goodness – het ultieme BBQ-boek’ onthult wereldkampioen BBQ Jord Althuizen alle tricks of the trade van het echte barbecueën. Met gouden tips over vuur en stoere recepten vol pit en smaak. Burgers, wings, gegrilde côte de boeuf, pulled pork of zelfs hele speenvarkens. Voor je het weet ben je net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Get your grill on!

De jury over ‘Smokey Goodness‘: ‘Het BBQ thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten. Althuizen heeft zich werkelijk verdiept in de Amerikaanse barbecuecultuur en belicht die van alle kanten.’

Bindwijze: Hardback
Taal: Nederlands
Pagina’s: 192
Publicatiedatum: 08-03-2016