GENIET NOG MEER MET ONZE KAMADO ACCESSOIRES

Om het barbecueën op een kamado bbq nog leuker te maken kun je je Grill Bill Familie uitbreiden met een van onze handige en kwalitatieve accessoires. Bijvoorbeeld een system divider waarmee je tegelijkertijd zowel direct, als indirect kunt grillen.

21 & 23 INCH Accessoires

Handige uitbreiders

bill's family divider 2
Met Bill’s system divider kun je op verschillende niveaus grillen in één Grill Bill Kamado BBQ. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om een stuk vlees direct boven het vuur te laten garen, en tegelijkertijd een bijgerecht op een hoger niveau langzamer te bereiden. Zo kun je de garing van beide gerechten perfect timen. Beschikbaar voor 21 en 23 inch kamado’s.
  • 2 x keramische halve maan
  • 2 x rvs halve maan grill
  • 1 x basis
kamado pizza steen 21 inch
Bak de lekkerste en krokantste pizza’s met deze keramische pizza steen. Beschikbaar voor 21 en 23 inch Grill Bill kamado’s.
  • 1 x pizza steen
bill rain coat

Bescherm Bill tegen weer en wind met deze onverwoestbare regenjas. Geschikt voor 21 en 23 inch Grill Bill kamado’s

  • 1 x Bill’s rain coat regenhoes 21 inch
bills elektrische firestarter

Geen rook, wel vuur. Klinkt gek maar dat kan, met deze Bill’s firestarter. In no-time is het vuur in jouw Grill Bill kamado aan en kun je starten met weer een heerlijke en gezellige kooksessie.

  • 1 x elektrische firestarter
bills-heat-deflector

Indirect Grillen is een techniek die vaak gebruikt wordt om vlees langzaam te garen. Je transformeert jouw Bill Kamado als het ware in een klein oventje. Doordat de hitte langs de zijkant van de Heat Deflector geleid kunnen de gerechten indirect en op hoge of lage temparaturen garen.

  • 1 x heat deflector
bill-grill-exander
Meer ruimte op je kamado nodig? Met deze Bill’s Grill expander heb je bijna 2 keer zoveel ruimte. Beschikbaar voor 21 en 23 inch.
  • 1 x Grill expander
BEKIJK EN BESTEL ALLE ACCESSOIRES

Even geduld a.u.b.

Er komen nog veel meer accessoires aan

Zoals bijvoorbeeld een rotisserie kit, een elevator, Meat claws, een chicken sitter en meer.