Met de Grill Bill Pro Junior ga jij gegarandeerd hoge ogen gooien bij familie en vrienden. Door het unieke design gecombineerd met een high-end mat zwarte finish is deze kamado een lust voor het oog. Net als de overheerlijke gerechten die jij uit je hoge hoed tovert, alsof je al jaren als sterrenchef werkt. Deze compacte Kamado bbq kun je gebruiken tot 3 personen, leuk voor op balkon of kleine tuin. Of voor bij een grotere Grill Bill.

  • Grill diameter: 27.2 cm / 10.7 inch

  • Gewicht 27 kilo

  • Materiaal grill: RVS

  • Uniek Nederlands design

  • High-End mat zwarte kleur geeft professionele luxe uitstraling

  • Glad ontwerp makkelijk schoon te maken

  • Roestvrij stalen gecoat frame

  • Openen met 1 vinger met geveerde scharnier

ACCESSOIRES

STANDAARD BIJGELEVERD, OOK DE STANDAARD ;-)

origineel grill bill kamado bbq

ORIGINEEL GRILL BILL DESIGN

Er zijn vele merken kamado bbq’s en velen hebben iets met elkaar gemeen. Ze lijken allemaal op elkaar! Met een Grill Bill haal je een echt originele kamado in huis. Er is er niet 1 hetzelfde of die hetzelfde lijkt. De nadruk ligt bij elke Grill Bill op design, functionaliteit en vooral op originaliteit. Zo zal niemand van je vrienden roepen, “daar heb je weer zo’n nep ei” ;-)

27.1 CM RVS GRILL ROOSTER

Het RVS grillrooster kun je gebruiken voor het bereiden van vele gerechten. Door de dunne structuur houdt het minder warmte vast, en dat maakt het uitermate geschikt voor het indirect grillen van een heerlijk stukje vis en overheerlijke schaaldieren zoals bijvoorbeeld kreeft en langoustines.

Het schoonmaken van onze rvs grill vergt niet heel veel werk, dit kan met een staalborstel of je stookt de kamado goed heet, dan wordt de grill vanzelf schoon.

rvs rooster kamado bbq 23 inch
top vent kamado bbq

TOP VENT

Dat Bill een top vent is en dat je er fantastisch mee kunt barbecueën is een feit ;-). Maar we hebben het hier natuurlijk over de margietschijft boven op de kamado, waarmee je haarfijn de temperatuur kunt regelen in de kamado, super heet of lekker laag. Jij bepaald. Gemaakt van onverwoestbaar gietijzer met een fijne zwarte coating. Past natuurlijk perfect bij het stoere Grill Bill uiterlijk!