NOT JUST A BBQ

MEMBER OF THE FAMILY

Wie een Grill Bill kamado bbq bezit hoort bij onze familie, een hecht gezelschap échte BBQ lovers. Tevens heb je toegang tot de lekkerste recepten en kortingen op accessoires en evenementen. Want met familie en vrienden maak je de leukste herinneringen waar je nog jaren naar zult terug verlangen.

OLDSCHOOL HOUTSKOOL

DAT IS HET ENIGE ECHTE BBQ’EN

Wie denkt dat bbq’en op gas bbq’en is heeft het mis. Want alleen met houtskool krijg je de echte bbq rooksmaak aan je gerechten, dit is met niet 1 gas-bbq te evenaren. Houtskool wordt al eeuwen lang gebruikt in talloze keukens, het is een traditionele en gezellige manier van koken met een heerlijk luchtje dat ieder mens doet watertanden.

HIGH-END KWALITEIT KERAMIEK

DAT VERDIENT 5 STERREN

Onze Grill Bill kamado bbq’s worden gemaakt van een zeer zeldzaam keramiek genaamd mullite. In tegenstelling tot cordieriet wat door veel andere merken wordt gebruikt kan mullite temperaturen tot 1200 graden verdragen zonder te barsten of te scheuren. Daarom krijg je op onze grills wel 5 jaar garantie op alle onderdelen. We zijn er van overtuigd dat je een leven lang plezier hebt aan onze grills en mocht er toch iets kapot gaan na de garantieperiode dan hebben we een uitstekende 5 sterren coulanceregeling. Want het enige dat telt is een 100% tevreden Grill Bill gebruiker.

Geen levenslange garantie, wel een eerlijke prijs, overheerlijk eten en onvergetelijke momenten.

ZWART

DE KLEUR VAN KWALITEIT EN ELEGANTIE

Zwart. Een kleur die de kwaliteit van onze kamado als gegoten zit, met een ideale gladde zwarte schil die in tegenstelling tot vele concurrenten eenvoudig schoon te houden is. Zwart en mat zwart, dat zijn onze kleuren, tijdloos en een lust voor het oog.

DIT IS WAAR HET OM DRAAIT

EEN LEVEN VOL LIEFDE EN PASSIE, VOOR ETEN EN ELKAAR

HERINNERINGEN

MET VRIENDEN EN FAMILIE

GENIETEN

VAN HET BUITENLEVEN

LIEFDE

VOOR ETEN EN ELKAAR

INSPIRATIE

JIJ LEERT VAN ONS WIJ VAN JOU