NOT JUST A BBQ

MEMBER OF THE FAMILY

Wie een Grill Bill kamado bbq bezit hoort bij onze familie, een hecht gezelschap échte BBQ lovers. Tevens heb je toegang tot de lekkerste recepten en kortingen op accessoires en evenementen. Want met familie en vrienden maak je de leukste herinneringen waar je nog jaren naar zult terug verlangen.

OLDSCHOOL HOUTSKOOL

DAT IS HET ENIGE ECHTE BBQ’EN

Wie denkt dat bbq’en op gas, bbq’en is, heeft het mis. Want alleen met houtskool krijg je de echte bbq rooksmaak aan je gerechten, dit is met geen enkele gas-bbq te evenaren. Houtskool wordt al eeuwen lang gebruikt in talloze keukens, het is een traditionele en gezellige manier van koken met een heerlijk luchtje dat ieder mens doet watertanden.

HIGH-END KWALITEIT KERAMIEK

DAT VERDIENT 5 STERREN

Onze Grill Bill kamado bbq’s worden gemaakt van zeer hoge kwaliteit keramiek dat de grotere merken ook gebruiken, sterker nog, dit keramiek wordt in dezelfde fabriek gemaakt als bijvoorbeeld Kamado Joe. Ons keramiek kan temperaturen tot 1200 graden verdragen zonder te barsten of te scheuren. Daarom krijg je op onze grills tot wel 15 jaar garantie op het keramiek. We zijn er van overtuigd dat je een leven lang plezier hebt aan onze grills, en mocht er toch iets kapot gaan na de garantieperiode dan hebben we een uitstekende 5 sterren coulanceregeling. Want het enige dat telt is een 100% tevreden Grill Bill gebruiker.

Geen levenslange garantie, wel een eerlijke prijs, overheerlijk eten en onvergetelijke momenten.

ZWART

DE KLEUR VAN KWALITEIT EN ELEGANTIE

Zwart. Een kleur die de kwaliteit van onze kamado als gegoten zit, met een ideale gladde zwarte schil die in tegenstelling tot vele concurrenten eenvoudig schoon te houden is. Zwart en mat zwart, dat zijn onze kleuren, tijdloos en een lust voor het oog.

THE GRILL BILL TEAM

NICE TO MEAT YOU

Bobby

Bobby van Grill Bill

Founder

BBQ Fanatist en tevens eigenaar van bbq blog BBQnoeier.nl

Ooit, heel lang geleden, ben ik als klein jochie zelf begonnen op zo’n aluminium bak met rooster en briketten van de supermarkt, wie niet? Op mijn 25e kreeg ik mijn 1e weber, en toen was ik verkocht, verslaafd aan vuur en bbq! Een jaar later kocht ik een offset-smoker, en weer een jaar later mijn 1e kamado. Deze heb ik nu nog steeds, ik en heb er de fijnste herinneringen aan. Ik hoop dat jij dat ook zult hebben met een Grill Bill kamado.

Met mijn achtergrond in tech en design is het bedenken van Grill Bill de ultieme droom die uit komt. Hoe cool is het om je eigen kamado merk te maken en er zelf op te grillen? Best cool natuurlijk. Maar wat nog leuker is dat jij met een van onze Grill Bill Kamado’s aan de slag gaat, zodat ook jij je kunt aansluiten bij onze familie.

Fleur van Grill Bill

Taartenbakker en Office manager

Zelf ben ik meer een baktype, als klein meisje stond ik op zondagochtend met mijn oma taart te bakken in de keuken, nu bak ik van alles op de kamado. Verder ben ik echt en gezelschapsdier, ben ik veel bij vrienden en familie.

Samen met Bobby beleef ik de leukste BBQ avonturen, het is een eer om te werken bij Grill Bill. De flexibiliteit en persoonlijke sfeer ervaar ik als zeer prettig. Hopelijk kan ik deze positieve vibe ook aan jou doorgeven. Vorig jaar heb ik nog via dit bedrijf mijn diploma als office manager mogen halen, die kennis kan ik nu goed toepassen bij Grill Bill.

Wil je een keer komen kijken in onze showroom? Dan kan dat natuurlijk, maak voor de zekerheid even een afspraak.

REVIEWS NEEM HET NIET VAN ONS AAN

testimonal grill bill kamado bbq
review grill bill kamado bbq
ervaring grill bill kamado bbq
LEES OOK ONZE GOOGLE REVIEWS